Елена Кучкова кърши снага пред Константин

Скандалната Елена Кучкова цъфна в горещи фотоси заедно с фолк певеца Константин. Действието се разиграва в нощен клуб. Не е ясно дали забавлението между Константин и горещата Елена Кучкова е продължило и след купона в клуба на четири очи.

За тези от вас, които са забравили за шумния купон на Коцето, ще припомним, че преди 2 години фолкаджията реши да отбележи рождения си ден със запомнящо се парти. В него участваха няколко горещи мадами. Красавиците кършиха снага до Коцето с оскъдно облекло или по-точно казано - почти без облекло. Оказа се, че една от кръшните танцьорки е не коя да е, а самата Мис Плеймейт - Елена Кучкова.

[caption id="attachment_414027" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова лъсна в скандални кадри с Константин[/caption]

Огнената блондинка буквално се нахвърли във Константин. Тя "скри" прелестите си единствено с фалшиви камъни. На купона присъстваше и половинката на Константин - неговата съпруга Надя. Въпреки, че тогава Надето реагира с усмивка на закачката на Елена Кучкова с Коцето, не е ясно дали в бъдеще е променила мнението си и до къде е стигнала плеймейтката с фолкаджията, пише Хот арена.

Въпреки, че вече минаха две години от партито с Елена Кучкова, за него все още се говори. Причината за това е горещата Елена Кучкова, която нажежи температурата в клуба до макс.