Елен Колева и Майонезата отново се разделиха

След раздялата от близо две години, Елен Колева и Александър Найденов, по-известен като Майонезата, се събраха и заживяха заедно. Поредната им раздяла отново е факт. Елен Колева е била забелязана да напуска жилището, в което живее с Майонезата. Красавицата изглеждала разстроена и доста притеснена. Тя носела куфар със себе си. ПИК научи, че скандалът между Елен Колева и нейния любим е бил повече от жесток и тя дори не успяла да събере всичките си вещи.

Дали и този път драмата между тях ще се превърне отново в люта престрелка, в която всеки вади компромат срещу другия. Това не е първата раздяла между Елен Колева и Майонезата. Най-дългият период, в който те бяха разделени, продължи две години. През това време двамата не пропускаха възможност да извадят кирливите си ризи наяве.

[caption id="attachment_418121" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева напусна дома на Майонезата[/caption]

Наскоро тръгна слух, че Майонезата е уредил любимата си на длъжност в театъра. Какво ще се случи с нея след раздялата им, дали Елен Колева ще запази поста си или ще загуби и него, можем само да парвим догатки.

Преди няколко дни жълата преса съобщи, че красавицата е бременна и най-после ще зарадва майонезения бос с наследник. Зложелатели коментират, че Елен Колева е забременяла, за да върже Александър Найденов и да си подсигури бъдещето, което в последно време изглежда все по-несигурно.