Цяла България съчувстваше на нарязаната с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Момичето бе брутално обезобразено от приятеля си Георги, с когото сега водят тежка съдебна битка. В редица градове на страната се проведоха протести в нейна защита и срещу насилието над жени.

 

Оказа се, че Дебора е голяма палавница с талант на порноактриса.

От видеоклиповете, става ясно как заралийката обича да се забавлява.

На единия пие от шише, демонстрирайки как се прави фелацио и е откровена: “Гълтам сперма, не се притеснявай”.

На видеото ясно се вижда, че Дебора здраво си е пийнала. Дали е употребила някакви упойващи вещества можем само да гадаем.

И това не е най-шокиращото видео. В друг клип Дебора прави секс. Тя влиза в ролята на кобилка, обяздена от млад жребец, който я е завързал и й дърпа юздите.

От видеото става ясно, че тази интимност не е споделена само от двамата.

В стаята явно присъства поне още един човек, който снима необузданата девойка.

 

На трети клип се вижда как Дебора и приятелките й са си спретнали дамско парти. Едно от момичетата си е сложило вибратор в гащите, а Дебора си го е пъхнала в задните части и демонстрира как може да си мърда бузките с член в г*за. Приятелките й искрено се забавляват от лесбийската си секс оргия. 

 

На друго видео пък Дебора си почиства вагината отново видимо развеселена. За не особено високия морал на заралийката се заговори още след инцидента, но тогава тя бе възприемана като жертва и малко участници в оргиите с нейно участие имаха смелост да говорят за изпълненията й.

Източник: news24sofia.eu