Макар в последно време Ахмед Доган да е затоплил отношенията със сина си Демир, нещата помежду им не винаги са вървели по мед и масло. Дълги години почетният председател на ДПС не само не говорил с наследника си, а и дори си позволявал да го нарича „непрокопсаник“ пред съпартийците си.

 

Нещо повече – приближени до Агата разкриват, че е подлагал сина си на системен тормоз в детските му години, което се превръща и в причина за развода му с неговата първа съпруга Таня. Жената категорично отказала да приеме насилието, упражнявано от лидера на ДПС върху собствения му син за нещо нормално . Редовно се случвало Доган да пребие наследника си с колан. Всеки път щом се напиел, му посягал – нещо, което се случвало почти всяка вечер. Поводът били лошите бележки, които момчето получавало в училище.

„Ти си тъпанар! Как така ще имаш двойки и тройки, бе? Не може да си мой син, като си толкова глупав“, крещял при един от побоите Ахмед Доган, докато налагал момчето с колата като добитък. След този случай първата му съпруга си взела багажа и го напуснала, заедно с пребитото дете. Тогава тя дори подава жалба в полицията за домашно насилие, която обаче оттеглила няколко дни по-късно.

Източник: Уикенд, crimesbg.com