Бившият на Цеци Красимирова - Владо Вутов, пръсна 1000 евро за "Шушана" в елитен ресторант в София

Бившето гадже на Цеци Красимирова, милионерският наследник Владо Вутов, отново блесна с пълна сила под звуците на любимата си песен "Шушана". Този път Вутов не е разливал шампанско за 40 000 евро, както направи в курорта Куршевел, но актуалната му изцепка пак е на топ ниво. Случката е от скоро и се развива в изисквания ресторант "Панорама", който се намира на последния етаж в столичния хотел "Маринела". Това е ресторант, който има имидж на лукс място, с изтънчена кухня и атмосфера. Любимо място и на много политици. Дори Слави Трифонов редовно си прави срещи там. Музиката, която се пуска в заведението не е силна и е само класическа. В "Панорама" има и пиано на което свири изпълнител. Никога в ресторанта не се е пускала чалга. До сега! По-точно до момента, в който светският лъв и любител на популярни жени Владо Вутов не реши да се напие с компания авери в изисканата кръчма. Фотосите са правени от очевидци на алкохолно-музикалната оргия. На тях Вутов вдига наздравици и пуши цигара след цигара, нещо забранено в затворени помещения, във видимо приповдигнато настроение. За разлика от останалите участници в запоя, които най-вероятно са в компанията на своите половинки, Владо е сам.

Най-интересната част се е случила в късните часове, пише HotArena.net.

Вутов видимо на градус и в прекрасно състояние на духа поискал от сервитьорите диджея на ресторанта да му пусне "Шушана", която приел като личен химн. На културната забележка, че това не е чалга заведение, Владо извадил сериозен контра аргумент. 1000 евро бакшиш за "Шушана". Наши източници, които много добре познават Владо Вутов са категорични, че ако от ресторанта му бяха поискали и 10 000 евро за да му пуснат Шушана той пак щеше да ги даде. Но този път само срещу 1000 евро музикалният му блян бил удовлетворен. Той бил готов дори и да почне да разлива шампанско, за да повтори едно към едно сцената от Куршевел, но бил спрян от аверите си с аргумента, че имало и други хора в ресторанта, някой ще снима и пак ще влезе в жълтите хроники. Така разливането на шампанско се разминало. За сметка на това "Шушана" била пусната общо около десетина пъти, което сериозно изнервило другите посетители. Наскоро се заговори, че Владо Вутов е профукал близо 5 млн. евро от парите на баща си на хазарт младши правил залози между 10 и 200 000 евро, като това се случвало обикновено когато е пиян или под действието на забранени вещества. [caption id="attachment_592891" align="aligncenter" width="495"]Бившият на Цеци Красимирова Владо Вутов с поредна изцепка снимки: HotArena.net Бившият на Цеци Красимирова Владо Вутов с поредна изцепка снимки: HotArena.net[/caption] Bлaдимиp Byтoв имaшe cтpacтнa вpъзĸa c мoдeлĸaтa Цeци Kpacимиpoвa. Дopи ce пpeмecти дa живee пpи нeя в Бapceлoнa. Ha Kpacимиpoвa oбaчe бъpзo и cтaнa cĸyчнo и paзĸapa милиoнepa. В тефтерчето му с интимни завоевания освен Цеци Красимирова се оказа още една видна столична хубавица. Владимир Вутов пръснал големи суми от банковата си сметка по Звезделина Иванова - участничка в конкурса "Мис България 2013".

Няколко фолк певици също се хвалят наляво и дясно, че са спали с Вутов и разказват за неговата щедрост с умиление.

Популярна столична бръмчалка също разкрива пред изданието пикантни истории за Владо Вутов. От HotArena обявиха, че в момента проверяват информацията, като междувременно още няколко момичета със специфична професия са потвърдили казаното от колежката им. Какви са разкритията им, снимки и доказателства, предстои да видим скоро! [gallery ids="592890,592889,592888,592887"]