Шикерова не му остана длъжна и го обвини в лъжа

Водещите на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова и Антон Хекимян засипаха с цял куп въпроси депутата от „Атака” Димитър Димов.

Вместо да им отговори подобаващо обаче, той им препоръча да гледат утре какво ще се случи в Народното събрание, тъй като ще бъде изключително интересно. На въпрос за имунитета на Волен Сидеров, Димов бе категоричен, че никой от атакистите не се притеснява да се откаже от имунитета си, стига да има сериозна причина за това. По подобие на своя лидер, той бе категоричен, че полицейският служител от Варна, който твърди, че е бил ударен от Сидеров, лъже.

[caption id="attachment_262872" align="alignleft" width="300"]Шикерова не му остана длъжна и го обвини в лъжа Шикерова не му остана длъжна и го обвини в лъжа[/caption]

Според Димов въпросният полицай е симпатизант на ГЕРБ, а медицинското му е издадено от болница „Св. Анна” в морската ни столица, чийто управител е бивш ГЕРБ-ер. На продължаващите неудобни въпроси от страна на водещите на сутрешния блок, размахвайки пръст Димов заплаши, че ще си тръгне от студиото и ще ги остави да си говорят сами. Генка и Антон обаче не се уплашиха от заканата му и продължиха да го засипват с неудобни въпроси.

Тя дори си позволи да му каже в прав текст, че лъже и го посъветва да не й държи сметка за това, което го пита. На нападката на Димов, че bTV не са поканили „бития полицай”, Шикерова отново го призова да не лъже и подчерта, че канят всички, но друг е въпросът, че не всички приемат поканата. Тя върна топката отново в полето на Димов като го попита защо Волен Сидеров също отказвал да им гостува след скандала на летище „Варна”, пише Блиц.