Журналистката Цветанка Ризова е затънала в дългове покрай далаверите на съпруга си. Играта толкова е загрубяла, че ДАНС са започнали да разследват мъжа й. Най-странното в случая е, че новината за разследването срещу бизнесмена Анатоли, съобщи един от гостите на Ризова в ефира на собственото й предаване. По време на интервю в „На четири очи” анализаторът Стефан Гамизов неочаквано „хвърли бомба”, като каза, че в ДАНС подготвяли специфична справка относно бизнеса на съпруга й.

След внезапната изцепка Цветанка Ризова видимо се притесни и се опита да замаже положението. Гамизов обаче уточни, че от Агенцията никак не симпатизирали на журналистката и предаването й, затова възложили на хората си щателна проверка. Анализаторът увери, че има информацията е от доверен източник и остави Ризова безмълвна. Конфузът си има обяснение. Съпругът й Анатоли е пред фалит, като разчиташе на жена си да му оправя масрафите. Мъжът й е финансов консултант, но заради кризата клиентите му значително намалели. За разорението допринесли и някои некомпетентни консултации, които Анатоли направил на влиятелни бизнесмени. Той се е превърнал в сериозен длъжник, трябва да връща крупни суми пари, с които в момента не разполага, пише вестник „Галерия” в новия си брой.

Макар Цветанка Ризова и съпругът й да са затънали в огромни дългове, водещата на предаването по Нова тв непрестанно демонстрира висок стандарт на живот и класа. Освен това семейството притежава 4 – 5 имота в морския курорт Свети Влас, а съвсем наскоро Ризова е закупила просторен апартамент в София. Само очилата й струват 2000 лева – точно колкото месечната й заплата, коментират запознати.

Може би финансовото замогване се дължи на топлата връзка на семейството със скандалните братя Диневи, коментират жълтите издания. Цветанка Ризова била забелязвана неведнъж на частни партита, организирани от двамата предприемачи. Според запознати именно с Диневи ДАНС свързват богатството на Ризови. Със заплатата си от близо 2000 лв. водещата не може да си позволи подобен начин на живот. Именно оттук щяло да започне разследването на ДАНС.