Обществото настръхна за пореден път след чутовната наглост, демонстрирана от червения лидер Корнелия Нинова.

 

По всичко личи, че всеобщата криза не я е ударила по джоба, след като продължава да се глези със скъпи бижута. Наглостта й взриви дори съмишлениците й от червените редици.

 

Докато хората от третата възраст масово си броят стотинките за хляб и мляко, Нинова пръска баснословни суми за маркови бижута.

Само преди няколко дни тя се появи в национален ефир с колие на стойност 13 бона. Въпросното бижу е под формата на зелена пеперуда. То бе разходено от Нинова първо в Народното събрание, а след това и в студиото на bTV.

 

На пръстите на едната ръка обаче се броят зрителите пред малкия екран, които биха могли да разпознаят, че бижуто не е обикновена дрънкулка, а е изработка на бижутерийния гигант Van Cleef § Arpels. Освен това френска компания за луксозни аксесоари държи едни от най-високите цени в световен мащаб.

 

Бърза справка в мрежата сочи, че колието на червения лидер вече е разпродадено на цена от 6989 евро, или около 13 400 лв. Бижуто е изработено от 18-каратово злато, а зеленият скъпоценен камък халцедон се добива на твърде малко места в световен мащаб. Диамантът пък е поставен в средата.

 

Разбира се съществува вероятност бижуто да е имитация, но едва ли Нинова би се излагала с такава. Освен това не трябва да пренебрегваме факта, че тя е редовен клиент на бижутерийния гигант.

Източник: bairak.bg

Чутовната наглост на Корнелия Нинова взриви обществото