Известната с не малко скандални появи и провокации Бритни Спиърс отново не изневери на стила си. Изпълнителката на „Oops, I did it again“ скандализира интернет пространството с фриволното си поведение.

Тя постна доста предизвикателно видео, на което се вижда как на фона на музика е гола под душа, като доста предизвикателно се пипа навсякъде. В същото време струята вода се стича върху нея, а гримът й е размазан.

На видеото Спиърс стиска гърдите си и гледа предизвикателно камерата. За да внесе стил към заснетото, тя е направила косата си на кок, а също така има и стилни обеци от перли на ушите си.

Не рядко тя е наричана Царицата на скандалите, но за тази позиция определено има сериозна конкуренция в лицето на Мадона.

Преди почти 20 години, през 2003-та двете певици бяха на една сцена, при което направиха нещо запомнящо се – целунаха се уста в уста.

През 2004-та след тежък запой, Бритни сключва брак с неин приятел от детството, който е продължил по-малко от 3 дни…

През 2007-та година скандализира публиката с изцяло обръсната си глава, което е в знак на протест за стегнати екстеншъни, като взима сама машинката за подстригване след отказ от служителките в салона.

Източник: blitz.bg

Бритни се пипа чисто гола навсякъде: Уникално видео (18+)

Бритни се пипа чисто гола навсякъде: Уникално видео (18+) - Снимка 2

Бритни се пипа чисто гола навсякъде: Уникално видео (18+) - Снимка 3

Бритни се пипа чисто гола навсякъде: Уникално видео (18+) - Снимка 4