Красивата история между Брат Пит и Анджелина Джоли не само приключи, но и няма шанс да се превърне в добро приятелство в името на децата

Сагата с развода на Брат Пит и Анджелина Джоли не само не приключва, но и в следващия сезон на сапунката обещава да видим красавицата в затвора. Оказва се, че мъжът, който някога боготвореше жена си, защото го направи баща, днес е готов на всички, за да се отърве от нея. Разтрогването на брака им продължи повече от четири години. За това време той се наложи да дава показания пред ФБР, да лекува алкохолизъм, да живее в пълна изолация, да вижда децата си само в присъствието на социални работници и тотално прекъсна връзката си с Мадокс — детето, което осинови и което беше първото, което ги свърза с Анджелина. От своя страна благоверната му, която пожела да си тръгне от живота му, прави всичко, за да отложи последния подпис на документите за развод. Последното, което направи е да изиска оттеглянето от делото на съдия Джон Одъркрик — човекът, който всъщност ги ожени преди време.

Брад Пит е бесен от продължилия като че ли до безкрайност развод. До момента никъде не е излязла информация, че той се е срещал с жена си дори в името на децата. Той вижда синовете и дъщерите си по график, определен от съда.

Според информация на чуждестранни медии, изглеждало, че настоящият съдия ще отсъди в негова полза иска за родителските права. Анджелина разбрала това и решила да прави всичко възможно да възпрепятства делото, докато е възможно. Брад Пит пък решил да използва дори помощта на полицията и да осъди жена си за възпрепятстване на делото, което може дори да я вкара зад решетките за известно време. Подобно решение, разбира се, е изключително крайно, но би донесло известно облекчение на уморения от чакане и съдебни разправии баща. Той може би смята, че е изгубил завинаги Мадокс, който отиде чак на другия край на света, за да учи. Младежът няма проблем да влезе в престижни университети в Бръшляновата лига, но избра Южна Корея. Малко по-късно сестричката му Шайло — изключителна красавица, избра да води живот на трансджендър. Според слуховете, пие хормонални лекарства, които ще помогнат да промени пола си, след като навърши пълнолетие. Момиченцето се счита за момче и дори вече е избрало името си — Джон. [caption id="attachment_645406" align="aligncenter" width="300"]Брат Пит и Анджелина Джоли сн. Уикипедия Брат Пит и Анджелина Джоли сн. Уикипедия[/caption] Брад Пит, който е отгледан в традиционно семейство, може би трудно приема либералните възгледи на Анджелина. Като добра майка тя заяви желанието си никога да не принуждава децата си да бъдат такива, каквито не са. Това решение е най-доброто, но може би последствията от него съкрушават бащата.