Кулинарката Божана Кацарова се разгорещи до такава степен в кухнята си, че първо показа задните си части, след което дойде ред и на силиконовия й бюст. Видеоклипът, в който риалити героинята от „Биг Брадър“ приготвя селски пай, бе публикуван в Инстаграм.

 

Докато режеше продуктите, съвсем изненадващо Божана заголи задните си части, които бяха „прибрани“ в червени прашки. Не закъсня много и с вдигането на блузата, под която без сутиен лъснаха силиконовите й възвишения. Кацарова и за миг не се посвени да развее силиконовия си бюст, при това без да се смущава от присъствието на мъж до себе си, който всъщност изобщо не взе участие в приготвянето на манджата.

Кацарова се ожали, че откакто „Ергенът“ спрял да я следва, гледанията й паднали драстично. Очевидно готвачката смята, че след като заголи ц*ци и задни части, интересът в мрежата ще скочи поне двойно. Едва ли обаче очакванията й ще се сбъднат.

 

Припомняме, че миналото лято Кацарова претърпя инцидент, за който самата тя призна. Божана сподели, че до такава степен била пияна и надрусана, че дори не разбрала, че си е счупила крака. По всяка вероятност е била в същото състояние и в момента, в който е заснето видеото, запечатало голотиите й, докато готви.

Източник: Уикенд