Антония Петрова с изненадващо решение

Антония Петрова изненада всички с решението, което взе. Миската съобщи в ефира на бТВ, че влиза в политиката. Изненадващото съобщение беше направено в ефира на предаването "Нека говорят". Антония Петрова заяви, че е получила предложение преди изборите да се присъедини към дясна партия. Мис Крокодил отказа да уточни коя е партията, от която е получила предложение.

Антония Петрова е категорична, че победата й в конкурс за красотата и титлите, които е спечелила не предопределят живота й. Тя заяви, че семейството й има демократични убеждения, които тя подкрепя напълно.

[caption id="attachment_412641" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова влиза в политиката[/caption]

Моделката заяви, че желанието й да влезе в политиката е отдавна и е стъпка, която тя е премислила много добре. Тя е на мнение, че в политиката трябва да влизат само заможни хора и един човек трябва да се реализира в тази сфера едва след като вече се е реализирал  доказал вече в друга сфера.

Антония Петрова е убедена, че политиката не е начин за печелене, а призвание. На въпроса кога ще влезе в политиката, миската отговори, че когато му дойде времето, това ще се случи, пише ПИК.

Антония Петрова сподели, че досега е получила няколко предложения от политически лидери, но на някои от тях е отказала, а други все още обмисля.