"Имам толкова много мръсотия за нея, че ще й се завърти главата", казва актьорът за колежката си от "Сливър".

Били Болдуин не прие с добро твърдението на бившата си колежка Шарън Стоун, че е била принудена да спи с него, докато са работили по филма "Sliver".

Звездата от "Задкулисието", който е по-малък брат на актьора Алек Болдуин, изпрати във вторник следобед дълъг отговор на обвиненията на Стоун в X, бившия Twitter.

"Не знам защо Шарън Стоун продължава да говори за мен през всичките тези години?", пише той. "Дали тя все още е влюбена в мен, или след всички тези години все още е наранена, защото отблъснах ухажванията ѝ?"

Той твърди, че е имал среща с продуцента Робърт Евънс, на която е предложил една от секс сцените в "Сливър" да бъде хореографирана така, че да не се налага той и Стоун да се целуват.

"Имам толкова много мръсотия за нея, че ще й се завърти главата, но си мълча", пише той и добавя: "Чудя се дали да не напиша книга и да разкажа много, много тревожни, извратени и непрофесионални истории за Шарън? Това може да е забавно."

Филмът "Sliver" от 1993 г. разказва за Карли Норис (в ролята Стоун), наскоро разведена редакторка на книги, която се премества в ексклузивен нюйоркски небостъргач, където са станали няколко мистериозни смъртни случая. Там тя привлича вниманието на красивия дизайнер на видеоигри Зик Хокинс (Болдуин), който може би има, но може би няма тайна връзка с вече починалите бивши наематели.

 

Източник: huffpost.com