Стана ясна причината за честите му посещения в Пловдив

Младата изгора на актьора Дани Ангелов – Петя Владикова вече е сменила статуса си в социалната мрежа „Фейсбук“.

До неотдавна той бе „във връзка“, но към днешна дата е променен на „сгодена“.

Тя не посочи за кого точно се е сгодила, но вместо това пусна снимка със звездата от сериала „Братя“ по Нова тв и коментира: „Моята любов“.

Това накара мнозина да предположат, че именно Дани Ангелов е нейният бъдещ съпруг.

Звездата от „Братя“ Дани Ангелов се сгоди за друга жена

След тази публикация на пловдивчанката вече няма никакво съмнение, че Дани Ангелов е сменил жената. Преди броени дни Нова тв излъчи „Черешката на тортата“, където актьорът готвеше в компанията на съпругата му, която е майка на двете му деца.

Всички обаче са наясно с факта, че това са повторения на вече излъчени епизоди на предаването отпреди пет години.

Към момента обаче все още не е ясно кога Дани Ангелов, който изпълнява ролята на полицая „Черкезов“ в братя е успял да се разведе, че дори и да се сгоди за нова жена. Освен това не става ясно и откога датират взаимоотношенията им с Петя.

Съдейки по неговите публикации в социалната мрежа може да се направи изводът, че посещенията му в Града под тепетата са зачестили в края на миналата година. Освен това да не пренебрегваме и факта, че честите му посещения там нямаха официално обявена причина. Очевидно пътуванията му до Града под тепетата е била свързана с личния му живот.

Петя Владикова е с 15 години по-млада от него и през зимата е отпразнувала своя 29-и рожден ден. Предвид факта, че двамата с 44-годишния Дани Ангелов са силно вярващи християни ги кара да побързат с узаконяването на връзката им. 

Звездата от „Братя“ винаги се е изказвал в защита на традиционните християнски ценности. В същото време обаче никога не е крил, че красивите жени са му слабост. Така и не става ясно обаче какво го е разделило с майката на децата му. Съдейки по убежденията му по всяка вероятност първо се е развел, а след това е срещнал Петя.

Източник: Уикенд