Според информация, публикувана в спортното издание „Coriero delo Spot” аферата на Мбапе и красавицата е от няколко месеца. По време на фестивала в Кан двойката бе забелязана за първи път заедно. В последствие 32-годишната Рау папараците засякоха на яхта в компанията на 23-годишният футболист Килиан е щастлив и влюбен, но отказва всякакви коментари относно връзката си.

Едва на 16 години Инес се подлага на операция за да си смени пола. И става първият трансджендър блестял на корицата на Плейбой.

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе в афера с Инес Рау (Моделът е роден като момче, сменил пола си на 16 – Снимки)

Хубавицата е родом от френската столица . Баща й е от Алжир, емигрирал във Франция, а майка и е с френско-марокански корени.

Още като момче Инес забелязва, че по-скоро е женствена, но истинската си трансджендърска самоличност разкрива когато става на 24.

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе в афера с Инес Рау (Моделът е роден като момче, сменил пола си на 16 – Снимки) - Снимка 2

През 2014 тя бележи първата си поява във филм със заглавие „Еvolution”, в който се описва приемането на друга полова идентичност. Рау после  се появява и по списания и работи за сп. „Вог Италия „ и „Балман”, както и за известните модни дизайнери Никол Милър и Алексис Битар.

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе в афера с Инес Рау (Моделът е роден като момче, сменил пола си на 16 – Снимки) - Снимка 3

Преди да срещне Килиан Инес е във връзка с актьора Стив Гентис, продължила няколко години.