Актьорът Васил Василев – Зуека, който замина да търси късмета си зад граница, а междувременно се преквалифицира на художник, е подготвил нова изненада.

За най-верните си почитатели той ще покаже част от картините си на предстояща изложба, която ще се състои в Чикаго.

Междувременно сайтът, който търгува картините на Зуека разпрати имейли до клиентите си, подчертавайки, че им предлага най-новите му произведения. При това те имат привилегията да ги закупят преди картините да бъдат публикувани в онлайн галерията за всички останали.

От сайта подчертават, че правят този жест броени дни преди откриването на голямата изложба на Зуека в Чикаго. Те са убедени, че изложбата ще повиши не само търсенето на платната му, а и цените им, отбелязва „Телеграф“.

Новото повишение на цените на картините на Зуека предизвика сериозна вълна от негодувание сред почитателите му. Те недоумяват колко на сериозно трябва да се е взел, че да оцени творбите си по-високо от тези на гениалния Дечко Узунов, които се търгуват на цена два пъти по-ниска от неговите.

Мнозина дори започнаха да подхвърлят, че Зуека се е превърнал в най-добрия художник сред актьорите и най-добрия актьор сред художниците. Или казано по нашенски – от два стола на земята. Прави впечатление, че доскорошният любимец на почти всички е напът да се превърне в един от най-мразените нашенци зад граница.
Източник: show.blitz.bg

Зуека изправи всички на нокти

Зуека изправи всички на нокти - Снимка 2