Този път Емо Чолаков закъса здравата

Зрители на бТВ се вдигнаха на бунт срещу Емо Чолаков. Недоволството им срещу синоптика, който съобщава прогнозата за време с безгранично чувство за хумор, ескалира.

Зрителите негодуват не толкова срещу начина, по който той се държи в ефир, отколкото за това, че често прогнозите му нямат нищо общо с действителността. Освен негативните коментари по негов адрес в социалните мрежи, недоволните зрители стигната по-далеч.

Всекидневно в централния офис на бТВ се регистрират десетки обаждания от гневни зрители, които заплашват веселия синоптик със саморазправа.

Не липсват и такива, които открито заявяват, че ще го съдят за подвеждаща информация. Група юристи дори са се заели със задачата да преброят колко поредни дни Емо Чолаков ще съобщи грешна прогноза за времето.

Разгневена дама заявила, че ще съди синоптика, тъй като заради него е съсипала един от най-скъпите си тоалети. Тя твърди, че се подвела по прогнозата му и не взела чадър със себе си на излиза от вкъщи. За съжаление и този път Емил Чолаков не се оказал прав и вместо слънце, същия ден завалял проливен дъжд.

[caption id="attachment_452235" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков Зрителите на бТВ са бесни на Емо Чолаков[/caption]

Друга зрителка на бТВ също негодува срещу синоптика. Тя е шокирана от разликата между действителната температура и тази според прогнозите на Емо Чолаков. Тя заявила, че термометърът на терасата й отчел осем градуса при прогнозирани 25 от синоптика на бТВ.

Разгневен фермер също плаши водещия със съд. Той послушал прогнозата му за дъждовно време и решил да не полива посевите си. Но вместо дъжд, имало адска жега, която унищожила посевите.

Веселият синоптик от бТВ надмина дори Любка Кумчева, която в годините на соца се прочу с грешните си прогнози. Синоптичката предсказа топъл и слънчев осми март, но вместо това Бълграия осъмна, затрупана в снежни преспи, пише "Всеки ден".