Гала се появява на работа в посърнал вид

Тъмни сили са надвиснали над Гала и тя няма миг покой. Тв водещата се появява на работа в окаян вид. Причината за това стана новата рубрика в предаването.

Заради жестоката конкуренция продуцентите на Нова тв били принудени да измислят нова рубрика, за да си върнат зрителския интерес. Един от подчинените на Гала прочел наскоро статия за къща с духове в столицата и предложил новата рубрика да бъде посветена на паранормални явления.

Продуцентите одобрили предложението му и на екипа на Гала беше възложена нелеката задача да прави репортажи в къщи с духове.

Въпреки предупреждението на отец Гелеменов, Гала не вслушала в него. Екзорсистът я предупредил, че подобно вмешателство в тъмните сили не е добро за никого.

Отецът, който беше част от тази рубрика, се отказа на време. Но дори това не спря Гала и тя бързо намери човек, който да го замести.

[caption id="attachment_444784" align="alignright" width="300"]Гала Тъмни сили са надвиснали над Гала[/caption]

Първата къща, която беше представена в новата рубрика на предаването, беше в село Мусачево. Въпреки, че никой не се осмелява да припари до прокълнатото място, на екипа на Гала се наложи дори да пренощува там, тъй като трябваше да монтира техниката за снимане.

Веднага след това, част от подчинените на Гала започнаха да се оплакват, че се чувстват отпаднали. Не закъсняха и куриозните случки в студиото. За малко кабел, по който е трябвало да протече 12-волтов ток, едва не уби един от подчинените на Гала. Незнайно как по него е имало 220-волтов ток, пише ПИК.

Второто зловещо място, което се наложи да посетят подчинените на блондинката, беше къща в Антимово. Според екзорсисти мястото се смята за портал към смъртта.

От всичко това отрицателна енергия започнала да се трупа не само на подчинените на Гала, но и на самата нея. От седмици тя живее в истински ад. Тв водещата почти не мигва вечер заради кошмарите, които сънува.