Зла прокоба тегне над Емануела

Емануела е готова на всичко, за да стане официално член на фамилията Диневи. В началото на тази година тя дари сина на Динко Динев - Димитър с мъжки наследник. Динев Младши носи името на баща си.

Въпреки, че фолкаджийката дари богаташа с дете, той все още не й е предложил брак. Причината за това е баща му, който е категоричен, че ако синът му се венчае за певицата, финансовото му състояние може сериозно да пострада.

Емануела вече има два неуспешни брака зад гърба си, но въпреки това не се е отказала да идеята да мине още веднъж под венчилото.

Първият си брак тя слючва на едва на 18 години. Всъщност това е вторият път, в който тя облича бяла рокля. Часове преди брачната церемония любимият на фолкаджийката се обадил, за да й съобщи, че е катастрофирал.

Въпреки, че изпълнителката не е суеверна, тя се съмнява че причина за случилото се е фактът, че бъдещият й съпруг я видял с роклята преди сватбата. Любимият й решил да я изненада във фризьорския салон. Два часа по-късно той й съобщил, че е претърпял пътен инцидент.

Няколко месеца по-късно изпълнителката отново облякла бяла рокля. Тя и нейният любим узаконили връзката си, тъй като на бял свят се появил техният първороден син.

Не след дълго Емануела се развела със съпруга си, защото осъзнала, че не са един за друг, пише Хот арена.

[caption id="attachment_453043" align="alignright" width="300"]Емануела Прокоба тегне над Емануела - браковете й са неуспешни[/caption]

Преди две години тя отново сключи брак с бизнесмена Никола, но и този път не остана за дълго семейната. Само няколко месеца след сватбата им в "Къртицата" двамата се разделиха.

Изпълнителката почти стигна до олтара и със сина на продуцента си Виктор Касъмов. Двамата се сгодиха, но връзката им приключи няколко месеца след това.

След опитите да се задоми и този път желанието на Емануела удря на камък. Запознати са на мнение, че над изпълнителката е надвиснала мрачна прокоба и те все не успява да срещне мъжа, който ще я отведе до олтара и ще остане завинаги с нея.