Британците на Острова са заинтригувани от новината, която медиите съобщиха.  По-точно, че най-малката от внучките на починалата кралица  е бременна с второ. Бъдещето отроче на принцеса Юджини ще бъде по-малък брат или сестра на принц Август. Това съобщи изданието New idea.

Първите слухове, че Юджини е в деликатно положение се появиха още преди около месец. Тогава принцесата и съпругът й Джак Бруксбанк  посетиха  заедно ексклузивния клуб Maisson Estelle , разположен в Мейфеър, в един от централните лондонски квартали.

Животът в монархията продължава: Принцеса Юджини е бременна с второ! (Вижте я с наедряло коремче – Снимки)

Животът в монархията продължава: Принцеса Юджини е бременна с второ! (Вижте я с наедряло коремче – Снимки) - Снимка 2

Принцесата пристигна там с карирано палто с особена кройка, с висока талия, каквато само бременните носят. Въпреки широките дрехи, които криеха фигурата й , на присъстващите им направи впечатление, че внучката на кралицата, която редовно следи фигурата си се е окръглила осезаемо,най-вече  в коремната област.

Животът в монархията продължава: Принцеса Юджини е бременна с второ! (Вижте я с наедряло коремче – Снимки) - Снимка 3

Освен това принцесата през цялата вечер неволно прикриваше стомаха си с ръка. А това е жест, който е характерен за всички бъдещи майки.

В момента Юджини е на 10-то място по наследяване на короната. Тя се омъжи за Бруксбанк през 2018 г на романтична сватба в замъка Уиндзор, А първородния син на двойката се роди  през февруари преди 1 година.