Руслан Мъйнов пламнал като факла при един от инцидентите

Житието на комика Руслан Мъйнов, било белязано поне от дузина перипетии – пише „Уикенд”. Освен любимец на публиката, изглежда, че роденият в украинския град Измаил актьор е с връзки и при всевишните сили. Звездата от „Столичани в повече” е излязъл жив от 6 автомобилни катастрофи и от доста битови инциденти – бил е пробождан с вилица в гърлото, ютия се е лепвала на ръката му, горял е като факла... В първите години от живота му, освен родителите му, за Руслан Мъйнов се грижела и кака му Ирина. Сестрата, която е с 4 години по-голяма, редовно отменяла майка им в храненето на брат си. И друг път актьорът е разказвал за този инцидент, но ще го припомним отново, тъй като това е първият му житейски катаклизъм.

[caption id="attachment_414626" align="alignleft" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов преживял 6 катастрофи зад волана[/caption]

Случил се по време на обяд, когато цялото семейство се било събрало около трапезата. Традиционно Ирина хранела Руслан Мъйнов с макарони, запечени на фурна. Както поднасяла следващата хапка към устата на малчугана, каката изведнъж сменила посоката и забила вилицата във врата му. И тук късметът на Руслан Мъйнов проработил за сефте – макароните попречили на вилицата да се забие надълбоко и кръвта на момчето да изтече. При друга момчешка случка Руслан Мъйнов изгорил бузата си. Съседи запалили огън в двора, за да изгорят стари вещи. Съседчето му обаче се втурнало и изкарало от огъня горящ колан, който развъртяло над главата си като хун. Част от горящия колан обаче се лепнала на бузата на малкия Руслан. Покрай татко си Иван Руслан Мъйнов се запалил по моторите. Като младеж имал мотоциклет Минск. „Въпреки че в кръвта ми тече бензин, явно не съм наследил уменията на татко, който е много добър състезател по мотокрос. Зад волана имам цели 6 катастрофи, но пък явно си имам ангел-пазител” – споделя Руслан Мъйнов.