36-годишният Джъстин Джетлика, известен като "човешката кукла Кен", разби всички световни рекорди за брой пластично операции.

Красавецът от Лос Анджелис от години страда от фикс идеята да се превърна в живо копие на най-популярната мъжка кукла в света - Кен. Разбира се, това не е никак лесна и евтина задача. Но пък Джъстин не е поставял граници на своите мечти и постоянно иска повече и повече. Така досега е вложил повече от половин милион долара за над 550 корекции на външния си вид. "Аз гледам на това като на изкуство. С моите импланти и модификации тялото ми е много повече. Аз съм нещо изключително различно от всеки друг човек“, хвали се американецът-рекордьор.

Само последната операция, която е доста неразпространена, струва 21 000 долара.

Става въпрос за подмяна на гръбните импланти. През 2015г. за първи път си е поставил такива под рамене. Тогава той е иноватор - сам ги проектира и става първият човек в света с подобно подобрение. Но сега е решил, че иска по-малки. С новите живият Кен изглежда сякаш има криле! Така и така е бил под упойка, Джъстин е заръчал на пластичните хирурзи да му отстранят и голяма вена от челото, загрозяваща иначе изящното му лице. Разбира се, цялата тази трансформация се нуждае от сериозна не само финансова, но и морална подкрепа. Подобна живият Кен има от всички свои близки и познати, пише profit.bg. [caption id="attachment_531880" align="alignnone" width="300"]Живият Кен е истинска енциклопедия на пластичната хирургия Живият Кен е истинска енциклопедия на пластичната хирургия[/caption] Първоначално майка му Таня Марсик е била доста изненадана от трансформацията, през която минава синът й. Но постепенно се е превърнала в най-големия му фен! "Много съм горда от всички операции, които Джъстин е направил. В началото беше малко страшно, защото е трудно да видиш как синът ти заспива под обща анестезия и никога не знаеш какво ще се случи, но той избира лекарите и е много селективен“, споделя тя. Джъстин днес води бляскав живот, за какъвто преди само си е мечтал. Убеден е, че всичко се дължи именно на визията му. Затова няма никакво намерение да спира до тук. "Избрах да изглеждам по определен начин, който може би не всички мислят, че е красив. Но ми се струва красив и това всъщност е всичко, което има значение в края на деня“, споделя уверено живият Кен.