Тази, която се задава след няколко дни ще бъде усетена дори и от здравите хора

Специалисти алармират, че жестоките магнитни бури, които се задават ще причинят адско главоболие на много хора.

Обикновено под ударите на магнитните бури попадат хората с хронични заболявания, както и възрастните. До края на месеца ще бъдем застигнати от четири вълни на мощни магнитни бури.

Жестоки магнитни бури ще причинят адско главоболие на много хора. Започват от днес и ще продължат до...

Първата магнитна буря, както вече вероятно сте усетили и както ви предупредихме по-рано, бе в неделната сутрин. Тя бе от четвърта степен и започна да отслабва едва в късните вечерни часове на понеделник.

След сравнително спокойния вчерашен ден от днес започва поредната мощна магнитна буря, която ще продължи да ни мъчи до петък. Днес и утре ще се усеща най-силно.

За да избегнете пагубните последствия от мощния геоудар, е добре да избягвате алкохола и в никакъв случай да не си позволявате да прекалявате с него.

Избягвайте дългото стоене на слънце и не се претоварвайте с работа.

И ако при тази магнитна буря главата е напът да ви се пръсне от болка, то се пригответе за 17 август, когато ни очаква истински мор. Тогава ще е най-мощната магнитна буря за месеца и несъмнено ще ви причини адско главоболие. На моменти мнозина ще имат усещането, че главата им ще се пръсне от болка. Тя ще е с много рядката пета степен на мощност и неразположението ще бъде усетено дори и от здравите хора. На всичкото отгоре ще продължи цели три дни.

Източник: zdrave.to