Жестоката истина за апокалипсиса, който застигна Трилистник, се оказа съвсем различна от тази, която ни се представя лустросана по медиите.

Пловдивчанка изригна в социалната мрежа Фейсбук. Там тя написа, че е направо бясна, тъй като в момента всички новини по телевизиите си правят пиар, заедно с политиците и шефовете на институции, които са на горещите точки на наводненията. Според нея обаче истината, която се представя, няма нищо общо с реалността.

Тя добави че с. Трилистник е изцяло отцепено и в него може да се влезе само пеш. Освен това се очаква и втора голяма вълна. Именно поради тази причина преобладаващата част от населението се изнася от населеното място, тъй като са в страх. Добрата новина според въпросната дама е, че Господ е милостив и няма жертви.

Истината обаче е, че десетки семейства са останали без домове. Тя разбира се категорично отказва да изрежда всички причини, довели до този апокалипсис, но според нея водещи са „бизнес интереси, интереси и пак интереси, облечени в политически мафиотски структури“.

Въпросната дама не крие отвращението и погнусата си от всички тях и допълва, че България е само жалко подобие на държава, в която живеем.
В заключение тя се заканва, че ще разкаже всичко, което знае в ефир. Няма надежда, че нещо ще се промени, но според нея е време отговорните институции да излязат от летаргията, в която са изпаднали.
Източник: blitz.bg

Жестоката истина за апокалипсиса в Трилистник