Меган Маркъл има убиец за охранител. Съпругата на принц Хари се движи с охрана, но мъжът, който е наела да защитава нея и съпругът й е обвинен в опит за убийството на покойната си съпруга.

 

Невероятен скандал избухна зад стените на замъка Уиндзор, след като се появиха снимки на Меган, Хари и техният охранител. Привидно авторитетния бодигард, който има за задача да осигури сигурността на кралските особи, се оказа задържан и съден за опит за убийство.

Пере Даобри беше сниман на 5 септември да придружава двойката на гара Ийстън в Лондон. Малко след това се разбра, че през 2016-а година е нападнал и опитал да удуши съпругата си Сара Джей след като тя заявила, че вече не го обича. Съпругата му се самоубива през 2019-а година, като заявява, че не може да живее с "лунатик". 

За Меган, която се изявява като яростен защитник на правата на жените, със сигурност изглежда странно, че не е проверила състоянието на охранителя си, както и неговия произход.  А самият Даобри избегнал затвора само защото се обадил в полицията и признал за престъплението си. Той обаче заявил, че искал да спаси съпругата си от това да вземе свръхдоза таблетки в дома им. 

Каква е истината остава загадка, но е факт, че репутацията на този охранител предизвика напрежение в двореца. И разтресе много сериозно Съсекс, които и така са в сложни отношения с кралското семейство.