Жесток скандал се заформи в ефира на Нова тв в неделната вечер.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов изригна, че не може всички национални медии да излъчват едно и също в продължение на половин час, визирайки извънредните новини около смъртта на Елизабет Втора.

Той бе крайно възмутен от факта, че за наводнението в Карловско е нямало толкова материали по националните медии, колкото за смъртта на кралицата. В този ред на мисли Костадинов бе категоричен, че медиите дължат извинение на българското общество.

Думите му обаче издразниха Лора Крумова, която очевидно още от началото на разговора им бе форсирана.
Тя на свой ред подчерта, че той не е специалист и не може да си мисли, че разбира от тези неща. Попита го как очаква да се случват нещата – смърт на международен лидер – трийсет секунди ефир, на български политик – минута ефир, а на член на „Възраждане“ – минута и половина, присмя му се тя.

Костадинов обаче не промени позицията си и заяви, че не може да се съгласи, че такава новина, трябва да заема цялото внимание на обществото ни и отново припомни, че толкова много излъчвания не е имало за жестокото наводнение, застигнало Карловско.

Лора Крумова побърза да се оправдае, че когато има някакво бедствие е нужно време, за да може екипите да пристигнат на място. Костадинов обаче веднага я контрира, задавайки й въпроса кой екип е бил в Балморал.
Веднага, след като Лора Крумова призна, че не са имали екип там, Костадинов ги обвини в чуждопоклонничество.

Освен това той подчерта, че Великобритания има много грехове към родината ни и допълни, че е добре да сме наясно с историята си.
Източник: blitz.bg

Жесток скандал разтърси ефира на Нова тв