Жертви на Аспарухово са цяло семейство, майка обикаля с плач да търси изгубеното си дете

Жертви на Аспарухово са били открити прегърнати. Тялото на Магда, млада майка на около 26-27 години е бил намерено в дома й. Жената до последно е стискала в прегръдките си едното си дете - дъщеричката Рефие. Именно така ги открили екипите. Другото й дете също е загинало.

[caption id="attachment_413849" align="alignright" width="300"]Жертви на Аспарухово са майка с двете й деца Жертви на Аспарухово са майка с двете й деца[/caption]

Жената си е дошла от Германия, където работи, буквално часове преди фаталния потоп, отнел живота й и този на дъщеря й. В дома им имало гости - още около 8-9 човека, дошли да я посрещнат. Никой от тях не е оцелял. Това разказва Николай Илиев - мъж от фаталната улица, който също работи в Германия като строител.

Неговите близки също са сред трагично загиналите жертви на Аспарухово. Баба му, вуйчо му и братовчедка му намерили смъртта си в дома им на фаталната улица "Горна студена" - мястото, дало най-много жертви.

Местните споделят, че трима души, живеещи на въпросната улица, все още се издирват. Това са мъж на около 50 години, жена на 30 и малко дете. Малчуганът е бил сред гостите в дома на Магда. Майка му обикаля с плач улиците, за да го търси, предават от "24 часа".