Жана Бергрбдорф е само на 37 години, но е  напълно неузнаваема. Едва ли някой би я познал ако не бе емблематичната и уста.

Репортери заснели Жана по време на участие в софийски пиано бар, а тя представлявала жалка гледка. Визията й успяла да натъжи присъстващите.

Бегендоеф била с оредели зъби, със сплъстена и мазна коса, която била оредяла, с наедрели и провиснали телеса, а това може да се види на фотосите, които публикуваме за доказателство.

Жана Бергендорф лъсна в кошмарен вид на участие в пиано бар (Певицата плаши гостите на заведението – Снимки)

Няма нищо останало от чаровната и жизнена победителка от Х-фактор от първия му сезон.

Няма как да се сравни певицата от времето когато беше под крилото на Саня Армутлиева с това, в което се е превърнала сега.

За това, че Жана има проблеми се знае от много време, но тя не само, че не се взе в ръце, но затъва постоянно бавно и сигурно.

Според слуховете Бергендирф е затънала в дългове до шия. Иска заеми от всеки познат  и никога не ги връща. Това разкрива дама, но която повехналата певицата е длъжник. През лятото тя работила по Слънчев бряг като аниматор, но след края на сезона се прибрала в София. И понеже била без работа се примолила в бара да я наемат да пее. Само, че почитателите й може да се разочароват когато я видят.