Зетят на Слави Трифонов (съпругът на сестра му Петя) се разминал на косъм от смъртта наскоро заради тежка пневмония.

По ирония на съдбата д-р Владимир Трифонов е пулмолог, но именно белодробно заболяване го повалило, превръщайки го в пациент на болницата. Разминал се като по чудо с най-страшното след тежката пневмония, която изкарал.

Той от дълги години работи в плевенската болница, където живеят в луксозно жилище с Петя Трифонова. 
Пациентите на медика нямат спомен той да е отсъствал някога, освен по време на отпуските му. Заради повалилото го тежко заболяване обаче той отсъствал в продължение на месеци от работното си място.

За никого не е тайна, че милионерът от Учиндол угажда непрекъснато на семейството на сестра си и е доста щедър към тях. През последното десетилетие те обиколиха почти цялото земно кълбо за негова сметка. Докато д-р Трифонов прибирал по-солидно месечно възнаграждение от лечебното заведение, то сестра му взимала едва по 900 лв. като рентгенов лаборант.

Освен това учиндолецът спонсорирал и образованието в чужбина на племенника си Теодор. Припомняме, че именно той е спряган за наследник на богатството му. Към днешна дата обаче младежът не работи в нито една от фирмите на Трифонов, нито пък някъде другаде. Времето си запълва с разтуха и висене из оборотните заведения в столицата.
Източник: retro.bg

Зетят на Слави Трифонов се размина на косъм от смъртта