Свят ще ви се завие

Покрай новата порция рокади в Би Ти Ви изплуваха някои позабравени любовни истории, изневери и сексафери в частната телевизия. Те са избухвали с огнен плам, угасвали или тлеели като горещи въглени през годините. [caption id="attachment_656654" align="aligncenter" width="300"]Би Ти Ви Свят ще ви се завие[/caption] По време на царуването на Венелин Петков и Гена Трайкова личните връзки в медията, изглежда, не само че не са били табу, но са били на почит. Нюзрумът се оказва оплетен в сложни интимни отношения, съществуването на които явно никак не смущава замесените. Месец след уволнението на Петков, с поста си главен редактор на новините в Би Ти Ви преди броени дни се прости и Гена Трайкова. Именно доскорошните шефове преди години поставиха началото на любовчийството в канала. Романът им пламна, докато бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новинарската емисия. Разлъката им се случи, когато ги повишиха в шефове. В името на съвместната им работа обаче, двамата запазиха цивилизовани отношения.

Очевидно голямата натовареност е предпоставка за връзки между колеги

Изглежда, че прекомерната ангажираност в нюзрума и фактът, че работещите в него прекарват повече часове в телевизията, отколкото в домовете си, често се превръща в предпоставка за заформянето на интимни афери. А тази тенденция се запазва дори и след слизането на Трайкова и Петков от екран. За протокола – освен с Гена за доскорошния шеф на новините Петков се мълвеше още, че е имал вземане-даване и с друга водеща – Поли Гергушева. В момента той живее със спортната журналистка от медията Николета Маданска, от която има и дете. Около другия новинарски тандем – Иван Георгиев и Лиляна Боянова, също се заплетоха не една и две любовни история. 37-годишният благоевградчанин, на когото с основание му се носи славата на неспасяем плейбой, за отрицателно време преминал през няколко романа в телевизията. Паметливи си спомнят, че преди повече от десет години една от първите му афери на работното място била със звездата на Би Ти Ви Виктория Петрова. А сега, по-добре вземете лист и химикалка и си записвайте, защото неколцина телевизионери са забъркани в такъв любовен мармалад, че свят ще ви се завие... Освен аферата му с Виктория Иван Георгиев се забърка и с шефката си Гена Трайкова. Влюбените дори бяха спипани от папараци по време на романтичен воаяж до съседна Гърция. Журналистът бе пoвишeн в телевизията oт oбиĸнoвeн peпopтep във вoдeщ нa късната, а след това и на централната емисия новини именно от Tpaйĸoвa. Тя лично се пoгpижи пpиятeлят ѝ дa ce издигнe в ĸapиepaтa. Обаче скоро след като получи повишението, Иван и Гена се разделиха.

Страшен мармалад са забъркали в медията

Според слуховете след това Георгиев е имал мимолетна връзка и с една от редакторките, която вече се наслаждава на щастлив семеен живот. Пикантната клюка из кулоарите на медията забърква Иван и с Лили Боянова, но за това така и няма категорични доказателства. Започнахте ли вече да се обърквате? Най-интересното тепърва предстои! То се върти около бившия съпруг на Виктория Петрова – Добромир Иванов. Един от най-добрите оператори в Би Ти Ви също се оказва в дъното на цяла камара любовни афери. Твърди се, че бракът на едно от най-красивите лица на малкия екран и Добромир се сгромолясва с гръм и трясък, след като той хлътва по танцьорка на име Златина. Синеоката новинарка не успяла да преглътне изневярата и без много да мисли, се разведе със своя колега. В интимната биография на бившия съпруг на Виктория Петрова фигурират и още женски имена. Твърди се, че след като се завърнал отново към ергенския си живот, операторът подхванал авантюра и с Лиляна Боянова. Плейбоите в нюзрума на Би Ти Ви засега са с един по-малко, тъй като от няколко години Добромир най-после се кротнал. А най-любопитното е, че жената, успяла да го укроти, е продуцентката Веселина Петракиева. Тя е новият главен редактор на новините в медията на мястото на Гена Трайкова. За служителите на телевизията не е тайна, но извън нея малцина знаят, че Петракиева и Добромир имат брак и свой наследник, пише retro.bg.