Експремиерът Кирил Петков прибра тихомълком майка си от Канада.

 

За никого не е тайна, че Венета Петкова е емигрант там от много години. През миналата година тя излезе в пенсия. Прибрала се в родината си, за да отпразнува рождения си ден.

 

Единственият й наследник – Кирил Петков я посрещнал. Това иде да рече, че очевидно слуховете, които се носеха преди време, че двамата са се отдалечили, предвид факта, че Венета Петкова не го подкрепи по време на предизборната кампания, са пълна измислица. Макар да не го подкрепила с лично присъствие, тя винаги го е подкрепяла във всяко негово начинание.

 

Венета Петкова била настанена в луксозна триетажна къща, разположена в центъра на София. По всяка вероятност тя е част от семейните имоти на родителите на бившия премиер.

По документи внушителната сграда не се води на лидера на ПП. Както се знае, той живее под наем със съпругата и децата им в центъра на София, а апартаментът е собственост на баща му.

 

Както сами се досещате ежедневието на майката на Кирил Петков в родината й е твърде различно от това на обикновените представители на третата възраст у нас. Тя запълва времето си като обикаля цял ден из галерии, музеи и елитни заведения като истинска аристократка.

Източник: bairak.bg

Защо Кирил Петков прибра тихомълком майка си от Канада?