Действията му показват, че иска да укрие нещо

Зам.-шефът на НСлС – Ясен Тодоров направи взривяващи разкрития по случая с мелето, причинено от Георги Семерджиев.

Той бе категоричен, че версията на двойния убиец за това, че е бил отвлечен от човек, чието малко име споменава, издиша категорично. Всички събрани до момента доказателства я оборват.

Зам.-шефът на НСлС Ясен Тодоров с взривяващи разкрития по случая с Георги Семерджиев

Ясен Тодоров споделя, че са били затруднени със събирането на доказателства, тъй като извършеното от Георги Семерджиев престъпление е по непредпазливост и поради тази причина не могат да изискат трафичните данни. След делата му за наркотици обаче, ще могат да видят телефоните му, поясни той. Предстои да бъде проследена дейността му през трите открити мобилни устройства.

В ефира на БНТ Ясен Тодоров поясни, че а в процес на изземване на записите в района и в този ред на мисли призовават хора, които са станали свидетели на мелето да се свържат с тях.

По отношение на скандалната полицайка Симона Радева, чието име бе замесено в случая, зам.-шефът на НСлС заяви, че за момента нямат данни тя да е била в автомобила в момента на катастрофата. Допълва обаче, че тя все някога е била в тази кола.

Освен това Ясен Тодоров разкри, че Георги Семерджиев и Симона Радева са имали интимни отношения и разполагат с данни за това, но не пожела да разкрие повече. Именно поради тази причина тя му е помогнала.

Вече е установено, че след мелето няма указана помощ. Има разпитани лица и важни свидетели по случая. В заключение той посочва, че действията на Семерджиев ги навеждат на мисълта, че иска да укрие нещо.

Източник: blitz.bg