Тя алармира от профила си в социалната мрежа

Лолита Османова, която, както знаете е приятелка със световноизвестния български тенисист Григор Димитров – Гришо, бе забъркана в грандиозна измама.

Тя предупреди всички, че има голяма вероятност да се превърнат в жертви на телефонна измама, в която е забъркано нейното име.

Лолита разкрива, че неизвестна за момента жена звъни на различни телефонни номера и се представя за нея. След това въпросната жена започва да моли хората за пари, подчертавайки, че й предстои раздяла.

Лолита подчерта дебело, че няма нищо общо с тази измама и заостри вниманието на феновете си да не се поддават на подобни внушения, за да не се превърнат в поредната жертва на измамата.

Междувременно една от последователките на Лолита споделя в коментар под поста й, че измамниците наистина били много добри и допълва, че тя самата за малко да им се върже.

Това далеч не е първият случай, в който името на известна личност бива забъркано в измама, разбира се без знанието им.

Припомняме, че неотдавна водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова изригна, че името й е било забъркано в реклама на продукт за отслабване. Дори се твърдяло, че тя поддържа перфектната си форма с него. Тв водещата категорично заяви, че няма нищо общо с въпросния продукт и това е чиста проба измама като призова феновете й да не се връзват на подобни лъжи.

Източник: plovdiv24.bg