Верислав Туджаров, водещият на най-известния „Надкаст” обяви днес, че от „Ергенът” са си позволили своеволно да погазят правилата в шоуто.Бившият сървайвър от „Игри на волята” и участник в шоуто за оцеляване в „Сървайвър” каза днес, че след снощния епизод правилата в романтичното предаване безспорно са нарушени.

Става дума, че след като Теа открадна срещата на Маги с Алек, заради спечелената от нея бяла роза Алек погази  изискванията на предаването  и отиде на среща с любимата си още същата вечер. Което се превърна в най-романтичния момент в шоуто, но за беда не бе позволено.

А това си е формално и практически погазване на правилата, твърди Туджаров. Който обясни, че след като Алек вече е направил своя избор е длъжен да го обяви и да излезе от шоуто с любимата си и двойката да бъде подменена с други участници.

„Да си взема Маги под ръка, ергенът направи своя избор. Какво да гледаме такъв мач, който се оказа предварително свирен. Призна й, че е влюбен в нея, какво  да  гледаме повече, а Магдалена нямаше право да се среща с него!”, коментира Туджаров, който предварително каза, че се запознал с правилата в шоуто и сега трябва да сменят главния герой с друг, който да продължи напред.

Източник: Vihrogon.bg