Любимият на мнозина актьор Юлиан Вергов изправи всички на нокти и ги накара да се запитат какво е състоянието му.

Всъщност това е доста меко казано – той направо хвърли почитателите си в шок със снимката, която публикува в социалните мрежи малко по-рано днес. На фотоса ясно се вижда, че чаровният актьор се намира в лечебно заведение. Това, което притесни сериозно близките му хора, както и неговите почитатели е факта, че е на системи.

Всъщност така и не става ясно какво точно е наложило влизането му в болница и какви са здравословните проблеми, довели го дотам. Всичко е в сферата на догадките и предположенията, но засега няма официално потвърждение.

Единственото, което Юлиан Вергов е написал под снимката е: „Малък ремонт“, което озадачи още повече почитателите му. Незнайно защо не е дал каквито и да било пояснения. Може би не иска да притеснява близките си хора, но пък всеки знае, че именно неизвестността е това, което плаши още повече. Почитателите му пък се чудят защо, след като не е искал да се знае за здравословния му проблем, е публикувал снимката от болницата.

Съвсем очаквано фотосът предизвика бурни реакции сред почитателите му, които не крият, че са сериозно притеснени за здравето на любимеца си.
Пожелаваме му бързо възстановяване!
Източник: zajenata.bg
 

Юлиан Вергов изправи всички на нокти. Колко сериозно е състоянието му?