Юксел Кадриев е обърнал нова страница в живота си, не се доближава до алкохол, предпочита да използва таксита

Юксел Кадриев се е превърнал в съвсем нов човек след алкохолните си изцепки. Телевизионният водещ е решил да обърне нова страница в живота си след като преди година беше наказан за шофиране в нетрезво състояние. Негови близки издават, че след тогавашния резил Юксел Кадриев е станал изключително изряден и не си и помисля за алкохол.

[caption id="attachment_267790" align="alignleft" width="300"]Юксел Кадриев е нов човек след алкохолните изцепки Юксел Кадриев е нов човек след алкохолните изцепки[/caption]

Нещо повече, новинарят е спрял да използва личния си автомобил и се движи само с таксита. Бдителни папараци са успели няколко пъти да засекат Юксел Кадриев да се качва в такси след работа вечер малко след 22.30 и да се прибира вкъщи. Водещият винаги използвал една и съща фирма и всички таксиметрови шофьори го били научили, тъй като Юксел Кадриев ползвал услугите им като на лични шофьори, звънейки им на мобилните телефони, за да го чакат на определено място в определен час.

Папараците са установили още, че новинарят действително е спрял алкохола. Юксел Кадриев е бил засичан няколко пъти в магазин за алкохолни и безалкохолни напитки. Всеки път обаче журналистът си тръгвал с бутилка студен чай, научиха от ПИК.