Наследниците на Робин Уилямс не могат да си разпределят милионите му

След скръбната вест за смъртта на Робин Уилямс в медиите веднага гръмнаха спекулации, че ще настане истинска война за наследството му. Приживе актьорът имаше състояние около 50 милиона долара, но голяма част от парите му потънаха в имотни сделки по време на кризата. Медиите изтъкват, че Робин Уилямс има три деца от два брака, които вече са поотраснали и вероятно ще предявят претенции върху имуществото му. Третата му съпруга Сюзън Шнайдер, която е с него официално от 2011 г., обаче има най-големи права върху наследството на американската звезда. Графичната дизайнерка е в обтегнати отношения с децата на актьора – подчертават медиите отвъд Океана.

[caption id="attachment_419614" align="alignleft" width="300"]Робин Уилямс Робин Уилямс не можа да преодолее депресията си[/caption]

„Те никога не са общували добре. Сюзън беше просто поредната жена на баща им и те не гледаха с уважение на отношенията им” – твърдят близки до семейството на Робин Уилямс. Именно Сюзън открива трупа на самообесилия се актьор в дома им – изтъква американската преса. Предполага се, че смъртта му е настъпила в резултат на асфиксия – задушаване при обесване. Резултатите от аутопсията ще бъдат огласени след разрешение на семейството на Робин Уилямс. Хиляди почитатели затрупаха с цветя звездата му на Алеята на славата – допълват медиите зад Океана. Самият президент на САЩ - Барак Обама обяви, че е дълбоко покрусен от кончината на актьора.