Сидеров обяви официално, че има жена до себе си и се развежда

Отдавна известният факт за семейното положение на Сидеров получи потвърждение от страниците на „ШОУ“. В интервю за медията, дадено малко преди да се качи на злополучния полет за Варна, лидерът на „Атака“ призна за пръв път, че с Капка са в развод. Много се бави тази процедура, недоволства той. Нещата са в последна фаза и до седмици всичко между него и бившата му съратница и спътничка в живота, ще бъде приключено, пише БЛИЦ.

[caption id="attachment_262678" align="alignleft" width="300"]siderov-razswod Разводът на Сидеров скоро ще бъде факт[/caption]

Разбираемо е хората да проявяват интерес към личния живот на публичните фигури, но според Сидеров, по-важни са неговите политически идеи, а не с кого си ляга да спи. Макар че тъкмо в тези на пръв поглед дребни подробности, си проличава, що за стока е всеки.

Има ли, или няма жена до себе си, не е толкова важно, особено за обществената и политическата работа, която върши, сподели откровено Сидеров. Изглежда е забравил, каква бе ролята на Капка за създаване на партия „Атака“, коментират разочаровани бивши негови сподвижници.

Сега отно2во, като и в предишното свое интервю Сидеров обясни, че „цени свободата“ и „малките хубави неща“ от живота. От години не живее в собствено жилище, за да не се „заробва“ и ограничава душевно. А така поне има чувството, че е свободен. По повод на скандалните снимки от лукса в Париж и други места, той поясни, те са правени от човек, близък до него „преди“, намеквайки явно за Капка.

Волен изживява „криза на възрастта“- обясни неговото неадекватно поведение бившата му половинка. Той става смешен, демонстрирайки мускули като тийнейджър, който иска да се хареса на момичетата.

Политически разводът на Волен Сидеров стана факт отдавна, остава „де юре“ да се подпишат документите, а коя е настоящата жена до него, лидерът на „Атака“ все още не призна, но то е ясно и без гадатели.