Новината за щастливото събитие в живота на  Волен Сидеров се потвърди

Преди няколко седмици известно столично издание писа, че Волен Сидеров ще става татко. Новината не  беше потвърдена, но вече бременността на Деница Гаджева си личи.

Депутатката има коремче, което дори и да иска не може да прикрие. Бременността й вече е напреднала и само след три месеца тя ще стане майка.

Наследникът на Волен Сидеров се очаква да се появи на бял свят през месец август. Първородното дете на политика ще бъде момче.

Именно бременността на Деница Гаджева е причината тя да се откаже от депутатското си място в настоящото Народно събрание. На нейно място в събранието влезе приятелката й Меглена Александрова.

От няколко месеца устатата депутатка ръководи телевизията на любимия си. До скоро тя се появяваше в ефир, за да коментира актуални политически теми, но отскоро и това не се случва.

[caption id="attachment_445770" align="alignright" width="300"] Волен Сидеров Вестта, че Волен Сидеров ще става татко, се потвърди[/caption]

Гаджева решила да се оттегли, след като бременността й започнала да си личи, пише БЛИЦ.

Депутатът отдавна мечтае за дете и по-специално за мъжки наследник. Сега щастието му е пълно, тъй като не само ще стане татко, но и ще си има син, коментират запознати.

Бившата съпруга на Волен Сидеров - Капка така и не го дари с дете. За разлика от Волен Сидеров, тя има син от първия си брак.

От няколко месеца разводът между нея и депутата е вече факт. Политикът живее с Деница Гаджева още преди да се разведе с Капка. Двамата се разделиха по неособено приятен начин.

В едно от последните си интервюта бившата съпруга на Волен Сидеров заяви, че отдавна му е простила за предателството в личен план, но не може да му прости за предателството с политика. Тя заяви, че предателството е не само към нея, но и към всички избиратели на Сидеров и това ще му струва скъпо.

Бившата на политика визира подкрепата, която той даде на коалицията между БСП и ДПС.