След инцидента актьорът не иска и да чува за въпросния човек

Владо Карамазов се е разминал на косъм със смъртта. Обичаният актьор за малко да загуби живота си по време на гмуркане и то по вина на друг човек, чието име умишлено пази в тайна. "Той е прекалено известен, за да обявя името му", заяви симпатягата на родния театър в интервю за вестник "24 часа". От инцидента насам Карамазов категорично отказва и да чуе за въпросната звезда.

[caption id="attachment_263363" align="alignleft" width="300"]Владо Карамазов е бил на косъм от смъртта Владо Карамазов е бил на косъм от смъртта[/caption]

В момента красавецът се подготвя за пътуването си в Камбоджа, където ще се състоят снимките на поредното издание на приключенското риалити "Сървайвър". Владо сподели, че е климатът там е убийствен заради високите температури и високата влажност на въздуха. В интервюто си той споделя и преживяванията си от пътешествията до различни екзотични дестинации, които са голямата му слабост.

Така например в Индия върху него било изсипано гърне с урина, а непознат мъж се изповръщал върху краката му. Като цяло Карамазов споделя, че това е и най-мръсната държава, в която някога е бил. "Развалени, смърдящи неща се изливаха директно на улицата", разказва втрещен актьорът, научиха от ПИК.