Владо Карамазов аут от ефира заради грандиозния гаф на края на „Сървайвър Камбоджа”

Работата на Владо Карамазов в bTV остава в историята.

След като водещият на „Сървайвър Камбоджа” се изложи на финала на предаването, той бе изритан от ефира. Наблюдателни зрители забелязаха, че още в началото на последното предаване на риалитито за този сезон, Владо Карамазов издаде неволно победителят. Още тогава той разкри, че щастливецът, който ще грабне голямата награда на финала, която бе 100 хиляди лева, е Ваня Джеферович.

[caption id="attachment_432163" align="alignright" width="300"]Владо Карамазов аут от ефира заради грандиозния гаф на края на „Сървайвър Камбоджа” Владо Карамазов аут от ефира заради грандиозния гаф на края на „Сървайвър Камбоджа”[/caption]

Владо Карамазов зададе само и единствено на него въпроса какво ще направи с голямата сума. Зрителите бяха много разочаровани и коментираха, че този път излагацията им е преминала всякакви граници. Продуцентът на риалити формата Евтим Милошев бе обявил седмица по-рано, че победителят е ясен като допълни, че името му се пази в сейф.

Малко след това разкритие на Евтим Милошев, бяха пуснати и номера, на които зрителите уж имат възможността да изберат победителя. Тази изцепка неизбежно накара зрителите да си зададат въпроса как така хем победителят вече е ясен и името му се съхранява в сейф, хем трябва да гласуват, за да го изберат. Те недоволстват, че нова е поредният абсурд, на който стават свидетели в риалити форматите.

По-късно Владо Карамазов също се издаде. Феновете на предаването недоволстват, че за пореден път са били измамени. Въпреки, че тези гафове заформиха сериозен скандал, радостта на футболиста от победата и най-вече факта, че е по-богат със сто хиляди лева, не бе помрачена. От екипа на „Сървайвър Камбоджа” издават, че глупавият гаф, който Владо Карамазов направи по всяка вероятност ще му струва не само мястото като водещ, а и кариерата му на телевизионния екран като цяло.

Припомняме, че същото разочарование преживяха и голяма част от зрителите на „ВИП Брадър”, след като за победител бе излъчен наследникът на Тато – Тодор Славков. Те си задаваха въпроса дали това е най-достойния съквартирант, пише pik.bg.