Докато световните лидери отчаяно се опитват да спрат войната между Русия и Украйна, Владимир Путин запали социалните мрежи с кадър, който предизвика по-голям интерес и от политическите му ходове. Президентът на страната се появи на две снимки, с два дни разлика. И лицето му е поразително различно, на всяка от тях.


Преди няколко дни Путин беше на срещата в Курск, на съвета за национална сигурност и дори се скара с губернатора Алексей Боросович. На тези кадри се вижда Путин с бръчки на челото, хлътнали бузи и видимо отпуснат поглед. Президентът изглежда уморен и ядосан, но това е нормално, предвид кризата, в която се оказа.


Два дни по-късно, докато е посрещнат от президента на Азербайджан, Илхам Алиев, Путин се появи свеж, подмладен и с видимо по-пухкави бузи. Всъщност направо приличат на топки за голф. "Два дни и каква фрапираща разлика! Кой всъщност е истинският Путин?", пишат в социалните мрежи. Някои подозират, че Путин е използвал двойници, но други се чудят дали не се е подлагал на пластични операции. От 1999-та година насам той е набеден, че редовно ляга под ножа...