Тайната квартира на Кирил Петков и Лена Бориславова е претърпяла сериозен ремонт. Хостелът, в който двойката бе заснета в скандално видео бе използван от тях за тайна интимна квартира и това предизвика медиен скандал. На видеото се вижда как бившият премиер бърка под полата на помощничката си и двамата набързо влизат вътре.

Записът, който бе медийно разпространен през изминалата вече година е заснет през 2021-ва и определено разбуни духовете, а също и нажежи политическите страсти. Също останаха и не малко подозрения, че двамата имат интимна връзка. Петков е женен за канадка, с която имат 3 деца, а Бориславова е сгодена, което демонстрира с показване на пръстена пред медиите.

Малко по-късно бившият премиер се оправда, че с ръката си е пипнал парапета, а на видеокамерите изглеждало по друг начин. Въпреки опитът за оправдание той не даде повече яснота за срещата им.

След медийните скандали относно техните отношения двамата доста са разредили срещите си, а също и не се разбра дали посещението им в хостела е било еднократно или са се срещали постоянно там.

Дали заради „вип гостите“ или по друга причина интересът на гостите се е увеличил и собствениците са решили да го реновират. Разбира се ремонтът е вдигнал и цените за нощувки, които до преди са били между 100 и 120 лева, а сега са около 200 лева.

Източник: pik.bg

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ)

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 2

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 3

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 4

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 5

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 6

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 7

Вижте новата тайна квартира на Киро и Лена (СНИМКИ) - Снимка 8