Георги Първанов обяви, че се завръща в политиката и ще прави нов проект в ляво. Така,  че президентът няма да е толкова отдаден дядо на внуците си както до сега. Ще бъде прекалено зает с новото формирование, което ще се включат отцепили се членове на БСП.

През годините напоследък той се бе посветил единствено на фамилията си и избягваше политиката. Но в лично отношение Първанов може да се хвали с хубави и радостни събития, защото бройката на внуците му набъбна до 5.

Миналата пролет в семейството на държавния глава се пръкнаха 2 близначета – Николай и Зара. Те са деца на по-малкото момче на Георги – Ивайло и половинката му Роси. Преди тях те имаха и  син, кръстен на дядо си, който е три годишен.

Вижте най-малките внучета на Георги Първанов (Близнаците скоро ще станат на 1 годинка – Снимки)

Мъничетата бяха кръстени на баба си Зорка и на дядото, който е татко на снахата. Бебетата все още не са проходили, но тази пролет ще станат на годинка.

Ивайло и половинката му Росица са горди родители на 3 момчета и им е нужна помощ от дядовците и бабите. Снахата в момента е по майчинство, а синът на Първанов продължава успешно да се занимава с хотелиерския бизнес, който върви отлично. Лукс комплексът, който притежава в Кюстендил е пълен с гости, напук на инфлацията.

По-големият син на президента Владимир се занимава с компютърни технологии. С брат си са собственици на тяхна фирма. Двамата произвеждат ел. енергия. Владимир  се задоми за лекарка,  с която са родители на син, който е ученик в частно училище и носи името на дядо си. Имат и дъщеря Виктория.

Източник: Ретро