Експерт, притежаващ сертификат за секс-терапевт сподели за своя опит с работата си със стотици двойки. Лари Уотсън, която има над 27 годишен опит в работата с двойки с проблеми е установила, че нито възрастта, нито опитът са фактор в интимните отношения.

В работата си тя е достигнала до 5-те най-често допускани грешки от дамите по време на секс с половинките си. Според нея те могат да имат фатални последици за връзката.

Ето ги и грешките според Уотсън и решението към всяка от тях:

  • Мъжете са просто устроени същества и тънките намеци и маскирани сигнали не могат да бъдат идентифицирани от тях. Тя смята, че дамите често трябва да бъдат по-активната страна, която взима инициативата.
  • Мъжете забравят предпочитанията на половинките си. Препоръката към жените е да не спират да споделят какво точно харесват и дори да насочват партньорите си към това.
  • Дамите твърде много се концентрират над недостатъците си във външния вид. Съветът към тях е да спрат да се самокритикуват и да се отпуснат.
  • Заради порното много жени смятат, че за хубави изживявания са нужни акробатични умения. Насоката е просто да се поговори с половинката и да се обсъди кой какво харесва.
  • Дамите действат твърде наивно и нежно под завивките. Според доктор Уотсън е необходимо понякога мъжете да бъдат по-доминантни, като дори и най-инициативните от тях.

Източник: blitz.bg

Вижте кои са петте грешки в секса