Лили Иванова чуква 76 години, вталява се със специална диета

Фигурата на Лили Иванова винаги е будила завист сред дамите от шоубизнеса. Каква диета спазва естрадната ни прима? Преварена вода, сурово яйце и мед. Това е менюто за рождения ден на примата на родната естрада, която днес навършва 76 години. Причината е, че довечера певицата ще празнува със свои фенове на сцената на столичен клуб – пише „България днес”. Изпълнителката не почива дори на личния си празник и ще изпълни своите хитове пред избрана публика от 150 души, които са платили по 100 лева, за да я слушат на живо. Преди всяко участие Лили Иванова спазва железни ритуали. Тя пие преварена вода и сурово яйце, което й помага за гласа. Не яде и не пие дори глътка вино, преди да пее, което означава, че няма да вдигне наздравица навръх личния си празник.

[caption id="attachment_444104" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова ще работи навръх рождения си ден Лили Иванова ще работи навръх рождения си ден[/caption]

Чувствителна на тема възраст Примата е чувствителна, когато става дума за възрастта й. Няколко дни преди рождения си ден тя сама се пошегува, че не става на 76, а чуква 160. Така Лили за първи път се шегува по тази тема.

Тъгува по загубения си приятел Самата прима често признава, че е отдадена единствено на работата си. Дълги години тя празнуваше рождения си ден единствено с благодетеля си Стефан Зашев. Най-близкия човек на певицата си отиде в началото на годината, покосен от инфаркт. Точно затова Лили Иванова иска да работи на рождения си ден, за да не се разстройва с мисли по безвъзвратно загубения си приятел.

Турне из страната Веднага след концерта в столичния клуб певицата започва подготовка за турне, в което ще обиколи няколко български града. Първият й концерт е на 13 май в Свиленград, а билетите са разпродадени. Лили Иванова ще открие и залата „Арена Русе” на 23 юли в крайдунавския град – отбелязва изданието.