Напоследък семейството на продуцента и тв водещ Иван Христов и съпругата му – кулинарката Ирина се клати доста сериозно.

При все, че двойката минават за едно от най-здравите звездни семейства у нас, изглежда напоследък нещата помежду им не вървят по мед и масло. 

Спорът, който двамата водят почти постоянно е на тема наследници. Докато Иван настоява двамата да имат още наследници, Ирина е категорична, че тези, които имат към момента, са им напълно достатъчни.

Водещият на риалитито „Фермата“ не крие, че е много огорчен от категоричния й отказ. 
Той дори сподели, че винаги е искал да има много деца, но съпругата му е категорична по този въпрос и отговорът й е твърдо НЕ.

Екранният му партньор Андрей му хвърли бомбата, че може да стане на неговото, ако помоли Ирина в ефир да промени своето решение. Иван обаче не се нави на такава смела стъпка и то по разбираеми причини. Той посочи, че ако направи такова нещо, ще си създаде сериозни проблеми у дома.
Изглежда, че към момента семейният мир и без това е доста крехък и не се нуждае от допълнително напрежение.

Двойката имат един общ наследник – Самуил, който тази година тръгна в първи клас. От предишния си брак Ирина има вече пораснали момиче и момче, а Иван – голяма дъщеря. Така челядта им наистина става доста многобройна. 
Източник: lupa.bg

Високо напрежение в семейството на Иван и Ирина! Какво се случва?