Цветанка Ризова „виновна” за връзката между Виктория петрова и Красен Кралев

„Тя е много, много красива” – възкликнал спортният министър Красен Кралев, виждайки в Би Ти Ви новинарката Виктория Петрова. По това време Кралев чака за участие в предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице”. Пред студиото среща хубавата Вики, която, не щеш ли, спира при него – пише „България днес”. Новинарката се отбила не за да говори с него, а за да си побъбри с пиарката му, с която се познават от години. Жената придружава Кралев, защото това е първата му тв изява, откакто е на високия пост. А на министерското кресло е само от 2 седмици – отбелязва изданието. Пиарката учтиво ги запознава и дори възкликва: „Как е възможно да не се познавате, при положение, че и двамата сте от Варна и двамата имате общо с медиите?”. Преди министерския пост Красен Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта. И в онзи коридор министърът наистина се влюбва до уши във Виктория Петрова. „Лице в лице” свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на телевизионната му изява, той не спира да пита за красивата новинарка. Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно за нея, което няма нищо общо нико със звездния й имидж, нито с клюките за нея в жълтите вестници. Още тогава чува, че Виктория Петрова има чепат, силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама – с работа, амбиция и без никакви протекции.

[caption id="attachment_437160" align="alignleft" width="300"]Нова година - нова любов за Виктория Петрова и министър Кралев Нова година - нова любов за Виктория Петрова и министър Кралев[/caption]

Две седмици по-късно, след като Виктория Петрова тактично е отклонила 3 покани за кафе, най-накрая приема да се срещнат, но само за 10 минути. Събота е и уж краткият разговор се проточва 3 часа. Толкова им е интересно заедно, че когато си тръгват от заведението, на сервитьора му се налага да ги догони, за да плати Кралев все пак сметката. Оттогава двамата са неразделни, като за първи път се показват като официална двойка на Нова година, когато посрещат 2015-а в известно столично заведение. Говори се, че Виктория Петрова и Кралев вече живеят под един покрив.