Виктория Асенова, която до скоро се подвизаваше като спортен мениджър в БФС, но бе уволнена от новото ръководство на съюза показа за първи път родителката си в социалната мрежа.

Фотото на двете жени предизвика небивал интерес сред почитателите на романтичното шоу, които следят със затаен дъх драмите, които се случват в имението с кандидатките за сърцето на Алек Младенов.

Както вече стана ясно Вики няма кой знае какви шансове да омае милионера и да си тръгне заедно с него под ръка. Колкото и мило Алек да се държи с нея това се случва по-скоро от възпитание от колкото да изпитва някакви чувства към нея. А факта, че предпочете да даде роза на Мария красноречиво говори за предпочитанията на ергена.

Че Виктория не е красавица това всеки го вижда, но когато я видяха заедно с майка й се разбра от кого е наследила външността си.

На фотото Вики позира до родителката си, пуснала една широка усмивка. Двете дами се наслаждават на топлото време, а феновете веднага забелязаха приликата им. Те толкова си приличат, че може да се вземат за две сестри. Единствената разлика между Вики и  майка й е цвета на косата и дължината на прическата. А иначе носовете им, устните и зъбите са едно към едно, коментират фенове на „Ергенът”. А за да е приликата още по-голяма допринася и факта , че и двете жени са с очила.

Източник: fakti.bg