Очевидно никак не е случаен фактът, че журналистът Виктор Николаев се прочу като имотен крал.

Той продължава да разширява империята си с пълна сила. Запознати издават, че през това лято, Виктор се е сдобил с луксозен имот в съседна Гърция, където семейството му отмаря години наред по няколко пъти в годината.

На няколко пъти през лятото журналистът бил забелязван на третия ръкав на полуостров Халкидики – в курорта Неа Мудания.
Той се влюбил в спокойното селце още преди години, но едва сега се решил да се сдобие с имот там, вместо да плаща постоянно за нощувки в скъпи хотели.

През летния сезон той отдъхвал там в компанията на съпругата си Людмила, която, както знаете е по-възрастна от него и дъщеря им Дара, която вече е тийнейджърка. 
Двете дами нямали никакви притеснения, че могат да бъдат разпознати, докато Виктор постоянно се маскирал зад шапка и слънчеви очила. 

Той не свалял тези аксесоари от главата си дори когато влизал в кристално чистите морски води. Не желаел да се разчуе, че се е сдобил с морски имот и поради тази причина правел всичко възможно присъствието му там да е незабележимо.

Запознати издават, че цените на най-малките жилища в Неа Мудания стартират от 100 хиляди евро и достигат до половин милион. Очевидно обаче това не притеснява Виктор Николаев, който открай време осребрява заплатите си в недвижими имоти. Освен това е всеизвестен фактът, че той е сред най-скъпоплатените журналисти у нас.
Източник: retro.bg
 

Виктор Николаев се обзаведе с луксозен имот в Гърция